Privacy Statement

lekkerineenpotje B.V. , gevestigd aan Battutalaan 523, 3526VS Utrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

www.lekkerineenpotje.nl

contact@lekkerineenpotje.nl

Battutalaan 523

3526VS Utrecgt

+31681448264

 

Dewi van de Waeter is de Functionaris Gegevensbescherming van lekkerineenpotje B.V.. Zij is te bereiken via contact@lekkerineenpotje.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

lekkerineenpotje B.V. verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

– Bedrijfsnaam (optioneel)

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer (optioneel)

- E-mailadres

- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door deze in comments toe te voegen aan een bestelling

- Gegevens over jouw bestellingen op onze website

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via contact@lekker dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

lekkerineenpotje B.V. verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

 

- Het afhandelen van jouw bestelling

- Verzenden van onze nieuwsbrief

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

  • Om goederen en diensten bij je af te leveren

  • lekkerineenpotje B.V. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

Geautomatiseerde besluitvorming

lekkerineenpotje B.V. neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van lekkerineenpotje B.V.) tussen zit. Lekkerineenpotje B.V. gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:Ecwid voor de webshop en WIX voor de nieuwsbrief.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

lekkerineenpotje B.V. bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld.

 

Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

 

Webshop-bestellingen

persoonsgegevens:

– Bedrijfsnaam (optioneel)

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer (optioneel)

- E-mailadres

- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door deze in comments toe te voegen aan een bestelling

- Gegevens over jouw bestellingen op onze website

Bewaartermijn: 6 maanden

 

Nieuwsbrief

persoonsgegevens:

  • e-mailadres (alleen bij actieve aanmelding)

    Bewaartermijn: tot actieve uitschrijving

 

Delen van persoonsgegevens met derden

lekkerineenpotje B.V. verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Lekkerineenpotje B.V. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

lekkerineenpotje B.V. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door lekkerineenpotje B.V. en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar contact@lekkerineenpotje.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Lekkerineenpotje B.V. wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

lekkerineenpotje B.V. neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via contact@lekkerineenpotje.nl
 

CONTACT NL:

contact@lekkerineenpotje.nl

DETAILS NL:

Battutalaan 523, Utrecht (alleen op afspraak)

CONTACT DE:

lekker@goldbock.com

VEELGESTELDE VRAGEN

PRIVACY STATEMENT

 

  • White Instagram Icon
  • w-facebook
  • Twitter Clean